Daca majoritatea tabloidelor s-au concentrat asupra enigmei daca Michael Jackson este sau nu tatal copiilor sai, publicatia The Mirror a descoperit ca mama surogat a fiului cel mic al cantaretului este o infirmiera de origine mexicana pe nume Helena.
Blanket, pe numele sau adevarat Prince Michael Jackson II, s-a nascut la 2 februarie 2002 la spitalul Sharp Grossmont din La Mesa, in sudul statului american California. Mama surogat a micutului este o asistenta medicala, foarte draguta, pe care Jackson a ales-o personal pentru a-i aduce pe lume un copil.

Helena a primit de la Michael suma de 20.000 de euro, plus multe alte cadouri scumpe. Potrivit unor surse, aceasta a acceptat sa fie mama-purtatoare a micutului pentru ca avea nevoie de bani sa trimita familiei ei in Mexic.

Blanket a fost conceput prin metoda fertilizarii in vitro, cantaretul fiind cel care a donat sperma iar ovulele au fost donate de o femeie necunoscuta, aleasa pentru caracteristicile sale generale, care a primit suma de 3.500 de dolari pentru contributia sa. Femeia a semnat toate actele necesare prin care renunta la orice drept asupra copilului. In plus, aceasta nu stie cui a donat ovulele.

Un prieten apropiat lui Michael Jackson a declarat pentr The Mirror ca megastarul avea anumite cerinte pentru cel de-al treilea copil. “Michael a ales-o pe Helena pentru ca era foarte frumoasa si parea inteligenta. Era asistenta medicala, lucru care l-a atras pe Michael. Avea 1,64 m, slaba, in jur de 30 de ani, parul brunet, lung si drept. Nu au fost probleme cu ea. Stia ce avea de facut si a fost de acord"

Chiar daca starul a ales cu atentie mama surogat, doctorul Schimdt a explicat ca adevarata mama a copilului este donatoarea de ovule si nu mama-purtatoare.

Potrivit Dr. Maria Castillo, care l-a adus pe lume pe micutul Blanket, Michael nu a fost prezent la nastere, in locul acestuia venind un avocat care a luat copilul imediat dupa nastere si l-a dus la ferma Neverland.

“Michael era in al noualea cer cand s-a nascut Blanket. A adus la ferma mai multe infirmiere si doici pentru a fi sigur ca micutul este ingrijit cum trebuie”, a adaugat prietenul lui Michael.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.