Obsesia megastarului de a ramane vesnic tanar l-a impins sa creada ca o camera cu oxigen il va tine mereu in forma si va sterge urmele pe care timpul le sapa pe chipul sau.
Celebra masinarie, care a costat 100.000 de doalri, a fot gasita si testata de reporterii Daily Mirror. Michael Jackson o folosea inca din 1986 si spera ca terapia cu oxigen il va ajuta sa ajunga la varsta de 150 de ani.

Potrivit reporterilor britanicii, dispozitivul, care este un model Sechrist 2500B, te face sa te simti claustrofobic, nu auzi foarte multe din afara, dar este dotata cu un interfon care face legatura cu exteriroul. De asemenea, masinaria are si si un minitelevizor si un aparat la care poti asculta muzica.

Odata ce incepe tratamentul, simti o presiune asemanatoare cu cea din avion, si simti nevoia sa inghiti in sec, ca sa iti desfunzi urechile. Apoi respri 100% oxigen pur, in comparatie cu aerul normal a carui concentratie este mai mica de 21%, si poti sa obtine pana la 15 ori mai mult oxygen de la tesuturile corporale decat in mod normal.

"Camera" a apartinut spitalului Brotman Memorial Hospital din Culver City, California, care a cumparat-o in 1985 pentru a trata pacientii cu arsuri. Jackson a fost tratat acolo dupa ce in 1984 a suferit arsuri de gradul doi si trei la cap si fata in timpul filmarilor unei reclame la Pepsi.

Dupa ce a testat “camera”, Michael a declarat ca “Vreau sa imi iau una imediat. Daca m-as trata cum trebuie, as trai 150 de ani".

Megasatrul si-a cumparat dispozitivul in 1994, care a ajuns apoi la un centru medical din San Diego, California.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.