Artistul a fost inmormantat intr-un mausoleu din parcul memorial Forest Lawn din Los Angeles, la ceremonie participand 20 de prieteni apropiati si membri ai familiei, potrivit unor surse din anturajul familiei
La ceremonia secreta au fost prezenti si membri ai familiei megastarului, printre care tatal lui Michael, Joe, si sora sa, La Toya. Inhumarea a avut loc la cateva ore dupa ce creierul lui Michael Jackson a fost returnat familiei, organul fiind inlaturat in luna iulie de medicii legisti, pentru a determina cauza decesului, potrivit contactmusic.com.

Mausoleul in care a fost inmormantat este proprietatea lui Berry Gordy, fondator al casei de discuri Motown si apropiat al lui Michael Jackson.
"Dupa inmormantarea publica, familia Jackson dorea sa-si ia ramas bun intr-un mod privat si departe de camerele de filmat. In special mama lui Michael, Katherine, a fost foarte deranjata de faptul ca trupul cantaretului a fost impartit in bucati pentru autopsii si dorea ca trupul acestuia sa se odihneasca in pace cat mai curand posibil. La cateva ore dupa ce creierul a fost returnat, Michael a fost pus in cripta. A fost o ceremonie normala, cu aproximativ 20 de prieteni apropiati si membri ai familiei. Nu au fost rugaciuni, discursuri, cu totii au reflectat in tacere la amintirile pe care le aveau alaturi de Michael", au declarat surse apropiate starului, citeaza NewsIn.

Informatiile privind inmormantarea au fost confirmate de Uri Geller, unul dintre prietenii lui Michael Jackson, intr-o declaratie pentru postul GMTV.
Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, in urma unui stop cardiac. Familia Jackson i-a organizat o ceremonie privata in luna iulie, la Forest Lawn, inainte de a-l omagia intr-un spectacol televizat care a avut loc la Staples Center din Los Angeles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.