Cel de-al saptelea film din populara serie horror "Saw", ale carui filmari vor incepe in ianuarie 2010, va fi lansat in varianta 3D, potrivit presei de specialitate.
Cu cinci filme deja lansate si un al saselea care va fi pe marile ecrane din octombrie, se credea ca povestea asasinului Jigsaw ajunsese la sfarsit. Cu cateva luni in urma insa, a venit confirmarea celei de-a saptea parti. Mai mult, profitand de succesul filmelor tridimensionale, producatorii planuiesc sa lanseze "Saw VII" si in versiune 3D, scrie NewsIn.

Filmarile la cel de-al saptelea film din populara serie horror "Saw" vor incepe in luna ianuarie 2010, dupa ce studiourile Lionsgate au aprobat proiectul care va fi regizat de David Hackl, cel care a contribuit la "Saw II", "Saw III" si "Saw IV" ca designer de productie si care a fost regizorul "Saw V".

Cele cinci filme "Saw" lansate pana acum au produs peste 700 de milioane de dolari la nivel mondial. Cel mai recent film din serie, "Saw VI", va fi lansat pe marile ecrane in luna octombrie si va ajunge si in cinematografele din Romania la sfarsitul aceleiasi luni.

Seria de filme horror "Saw" (difuzata in Romania sub numele "Puzzle mortal") a debutat in 2004. Primul film a avut incasari de pe
ste 55 de milioane de dolari numai in SUA, suma foarte mare pentru o pelicula produsa cu doar 1,2 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.