Familia lui Michael Jackson a decis, la sase saptamani de la decesul acestuia, ca megastarul sa fie inmormantat in parcul memorial Forest Lawn din Los Angeles, potrivit MTV.
Potrivit unor surse, membrii familiei Jackson au depus deja actele necesare pentru a permite inmormantarea trupului lui Michael Jackson in cimitirul din Los Angeles, relateaza NewsIn.

Trupul lui Michael Jackson a fost mutat, la jumatatea lunii iulie, dintr-un cavou, in subsolul cladirii principale a parcului memorial Forest Lawn, de teama fanilor care au incercat sa ajunga la el. Ingrijorata ca fanii ar putea incerca sa intre in cavou, familia Jackson a luat decizia de a pastra sicriul aurit cu trupul megastarului in subsol, pana la stabilirea unui loc de veci final.

Desi fratii lui Michael Jackson au spus, in repetate randuri, ca locul cel mai potrivit pentru inmormantare este Neverland, mama artistului, Katherine, sustine contrariul, pe motiv ca fiul sau nu mai agrea ferma din centrul Californiei dupa raidul politiei din 2003.

Sicriul aurit cu trupul lui Michael Jackson a fost vazut in public la ceremonia omagiala organizata in memoria cantaretului pe 7 iulie, la Staples Center din Los Angeles. Sicriul a fost luat de la ceremonie cu un dric, iar familia spera ca destinatia acestuia sa fie tinuta secreta. Desi elicopterele televiziunilor au pierdut vehiculul in trafic, se pare ca, in cele din urma, acesta a fost dus la Forest Lawn, intr-o cripta care ii apartine lui Berry Gordy, casei de discuri Motown. Interesul fanilor a fortat familia si autoritatile sa mute corpul intr-o cripta mai sigura, sub cladirea principala a cimitirului.

Michael Jackson a murit la 25 iunie, la domiciliul sau din Los Angeles, in urma unui stop cardiac. Autoritatile nu au prezentat inca rezultatele autopsiei.

Cimitirul Forest Lawn din Hollywood Hills se afla in apropierea studiourilor Disney, Universal si Warner si gazduieste mormintele mai multor legende ale cinematografiei, de la Bette Davis la Fritz Lang. In cimitir se afla si mormintele unor muzicieni celebri - Andy Gibb, de la Bee Gees, cintaretul de jazz Ray Brown si o parte a cenusei lui Michael Hutchence, solistul INXS.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.