"Francesca", lungmetrajul care marcheaza debutul regizoral al lui Bobby Paunescu, va avea premiera mondiala pe data de 3 septembrie, in deschiderea uneia dintre cele mai importante sectiuni a festivalului de Film de la Venetia, "Orizzonti" ("Noi tendinte in cinematograful mondial"), informeaza Adevarul.
Monica Birladeanu interpreteaza in film un rol complex, conceput special pentru ea de catre Boby Paunescu, care este de altfel si sotul ei si care debuteaza astfel, ca regizor. Cu o avere estimata la circa 750 de milioane de euro, Bobby Paunescu este unul dintre oamenii de afaceri de succes din Romania.

In filmul lui Bobby Paunescu, Monica Barladeanu o interpreteaza pe educatoarea Francesca. Filmul a fost inspirat de situatia dilemtica a romanilor din Italia.

Pelicula, produsa de Anca Puiu, Cristi Puiu si Bobby Paunescu, care semneaza si scenariul si regia, spune povestea unei educatoare care decide sa emigreze in Italia, pentru a avea o viata mai buna. Ea reuseste sa obtina o slujba langa Milano, ii convinge pe parintii sai sa o sustina, iar iubitul ei o va urma in Italia, explica Gandul.

Lucrurile devin din ce in ce mai complicate, deoarece se dovedeste ca iubitul Francescai are necazuri legate de un imprumut pe care nu l-a putut returna. Din distributia filmului mai fac parte Luminita Gheorghiu, Doru Ana, Dana Dogaru, Gabriel Spahiu si Ion Sapdaru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.