Fie ca au facut-o pentru a avea un success mai mare sau pentru a le reda increderea in sine, vedetele au apelat la medicului estetician pentru a-si pune implanturi cu silicon.
Si cum interventia chirurgicala nu este una tocmai ieftina, pretul ajungand chiar si la suma de 4.000 de euro, vedetele noastre au facut o multime de sacrificii pentru a obtine banii necesari pentru mult-ravnitele silicoane, scrie Click.

Plictisita sau nemultumita de vechile implanturi, Madalina Radu a renuntat la un Mercedes pentru a-si schimba silicoanele. “Stransesem ceva banuti sa-mi iau un Mercedes, dar pentru sani am renuntat la masina!”, a declarat sexy-otevista pentru Click!

De asemenea si Bianca Dragusanu, manechinul preferat al lui Catalin Botezatu, a muncit din greu ca sa stranga cei 3.000 de euro pe care i-a platit esteticianului.

„Am vandut utilaje de constructii in Italia, cu iubitul meu de pe vremea aceea. A mers foarte bine afacerea, iar in cateva luni am avut sanii pe care mi i-am dorit intotdeauna”,
a declarat blonda.

Printre vedetele care au facut sacrifii pentru implanturile mult visate mai face parte si Iulia Popovici, fosta iubita a lui Matteo, care a renuntat la toate capriciile si a strans salariul pe trei luni pentru a strange cei 3.000 de euro necesari operatiei.

„Il cunosc pe medicul care m-a operat si mi-a facut o reducere. Anul trecut lucram la o firma care organizeaza evenimente si am pus toti banii deoparte, nu am mai cheltuit nimic”,
a povestit Iulia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.