Starul din Basic Instinct onoreaza coperta publicatiei franceze Paris Match cu o aparitie usor erotica, care inca i se potriveste, desi are 51 de ani!
Increzatoare, sexy, feminina, dar si puternica, actrita este surprinsa de fotograful Alix Malka, topples, intr-un outfit din piele, lasand mai nimic pentru rodul imaginatiei.

La varsta de 51 de ani, Sharon este de parere ca varsta nu ar trebui sa ingradeasca libertatea in gandire si comportament, considerand ca nuditatea nu este nici pe departe un lucru ce ar trebui blamat: "Daca simt ca mi i se potriveste un anumit caracter sau o anumita situatie, ma conformez 'capriciului', asa ca nuditatea nu reprezinta nimic surprinzator pentru mine".

"Exista o varsta la care ar trebui sa iti interzici sa iti arati trupul?" se intreaba actrita. "Jumatate din viata nu inseamna sfarsitul existentei, nu m-am schimbat si nu vreau sa traiesc in functie de conceptiile celor din jur. Este mult mai socant sa vezi adolescente dezbracate in paginile revistelor, decat o femeie de 50 de ani. Nu credeti?", subliniaza vedeta.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.