Cantareata de muzica folk Tatiana Stepa a incetat din viata, la varsta de 46 de ani, vineri dimineata, la Spitalul Militar din Bucuresti, dupa o lunga suferinta cauzata de cancer.
Medicii de la Spitalul Militar din Capitala au precizat, pentru NewsIn, ca Tatiana Stepa suferise, pe 4 august , o ocluzie intestinala si o infectie urinara, urosepsis, si se prezentase la unitatea de primiri urgente a unitatii sanitare.

"Pacienta a fost operata de urgenta, insa, pe fondul bolii cu care a fost diagnosticata acum cinci ani, si anume cancer de col uterin, starea generala dupa interventia chirurgicala a fost extrem de grava", a explicat directorul Spitalului Militar, dr. Ioan Sarbu.

Tatiana Stepa s-a nascut la Lupeni, Hunedoara, pe 21 aprilie 1963, fiind una din cele mai cunoscute cantautoare de muzica folk. Dupa cursuri de vioara si pian in copilarie, Tatiana Stepa debuteaza la "Cenaclul Flacara", in 1989, cu melodia "Si-am sa-mi fac o doina".

Dupa ce activitatea de la "Cenaclul Flacara" a fost interzisa, a lucrat in mina Lupeni, apoi ca tehnoredactor de carte, la Bucuresti.

Ca aparitii discografice, cantareata a lansat doua albume si un dublu album, dar a participat si la realizarea mai multor albume comune de muzica folk. In ultimii ani, Tatiana Stepa a participat la evenimente majore de muzica folk, printre care festivalul Om Bun, Folk You, Sighisioara si Folkfest.

La implinirea a 25 de ani de cariera, Tatiana Stepa a lansat dublul CD aniversar "Copaci fara padure".




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.