Artistul ne ofera in exclusivitate pe site-ul personal imagini din noul videoclip, in care adopta un look nou, cu mult diferit fata de aspectul neingrijit si kilogramele in plus pe care Robbie le afisa in urma cu cateva luni.
Revenirea lui este insa spectaculoasa si s-ar putea ridica la inaltimea performantei vechilor colegi, trupa Take That.

In noul single de promovare al celui mai recent album, starul in varsta de 35 de ani arata sanatos, fericit, dar si pregatit sa cucereasca iar topurile, comenteaza Daily Mail.

In culise, acesta este surprins in ipostaze relaxante in care glumeste cu echipa, si, desi este renumit pentru imaginea de 'baiat rau', dezvaluie o latura mai sensibila.

Singurul dezavantaj, din prisma fanelor, ar fi faptul ca Robbie apare in videoclip cu prietena sa, actrita americana Ayda Field, in varsta de 30 de ani. Cei doi sunt impreuna de aproape doi ani de zile si se pare ca sunt fericiti impreuna.

Insa schimbarea si revenirea lui Robbie pot doar sa ne bucure, avand in vedere perioadele mai sumbre cu care s-a confruntat in trecut: dependenta de alcool si droguri, dar si stari de depresie. In urma acestora, Robbie nu a onorat in 2006 un turneu programat in Asia, urmand sa petreaca ceva timp la o clinica de dezintoxicare din Arizona, pentru dependenta de anti-depresive.

Noul sau album, 'Reality Killed the Video Star', va fi lansat pe 9 noiembrie, iar primul single de pe album, 'Bodies', va aparea pe 12 octombrie.

Intre timp, colegii de breasla s-au bucurat de un imens succes odata cu revenirea trupei Take That, in urma cu trei ani, cand Robbie a refuzat sa li se alature.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.