Controversatul doctor Conrad Murray, aflat in vizorul anchetatorilor care cerceteaza moartea lui Michael Jackson, a fost si doctorul lui James Brown.
Potrivit National Ledger.com, in anii '90 Murray a fost doctorul mai multor vedete printre care si legendarul James Browm, caruia ii procura medicamente interzise.

"James Brown si Michael Jackson erau prieteni foarte buni si aveau incredere in aceiasi medici, care raspundeau la orice solicitare a lor…Cand avea nevoie de medicamente tari, Brown stia ca numai anumiti medici din Dallas, Houston, Las Vegas si Los Angeles i le procurau"
, a dezvaluit producatorul lui Brown, Jacque Hollander.

Parintele muzicii soul, James Brown a murit in 2006 in urma unei insuficiente cardiace. In urma investigatiilor, s-a descoperit ca si Brown era dependent de calmante ca si Michael Jackson.

De asemene, Hollander a dezvaluit ca si sotia lui Browm, Adriane, care a murit in mod misterios, a fost pacienta lui Murray. Mai tarziu un raport al politiei arata ca Adriane a murit in urma unei operatii de liposuctie pe care o facuse la o clinica necunoscuta si care nu avea nicio legatura cu doctorul Murray.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.