Medicii sunt sceptici cu privire la rezultatele interventiei, intrucat anevrismul este localizat in spatele ochilor, zona cu risc ce complica operatia.
Socati de vestea primita, Elena si sotul ei se roaga sa treaca cu bine peste acest necaz, relateaza Gardianul.

Simptomatologia este practic inexistenta in astfel de cazuri, astfel ca Elena nu a stiut de aceasta problema pana acum o saptamana, in urma unui consult amanuntit. Medicii i-au recomandat o interventie chirurgicala de urgenta, intrucat anevrismul se poate sparge oricand, lucru care ii poate fi fatal.

Elena este programata pentru operatie pe data de 12 august, cand isi va lasa viata pe mainile unora dintre cei mai priceputi neurochirurgi americani, sansele de succes ale interventiei si posilibitatile de recuperare fiind astfel crescute.

De-a lungul timpului, Elena Carstea a trecut prin mai multe perioade dificile, dupa cum ea insasi declara in urma cu trei ani: "N-am avut o viata comoda sau usoara, deloc. Sanda, sora mea mai mare, a murit la Revolutie. Am avut cu ea o relatie exceptionala si mi-a fost cea mai buna prietena, ii simt lipsa si acum si probabil imi va lipsi toata viata. Am primit in viata lovituri foarte urate. Dar trebuie sa inveti sa treci peste ele, ca altfel nu rezisti, nu poti sa mergi mai departe". Momente dificile au fost si moartea tatalui sau si pierderea unei sarcini de sase luni. Tragedia a indemnat-o adopte doua fetite, Sanda si Adriana, pe care le-a crescut singura.


Cititi mai multe in Gardianul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.