Fostul membru al The Beatles, Paul McCartney, i-a dedicat lui Michelle Obama melodia care ii poarta numele, in cadrul concertului pe care l-a sustinut in Washington, sambata seara, potrivit "La Tercera".
Michelle Obama nu s-a aflat insa in public la concertul lui McCartney din cadrul festivalului All Point West. Cu cateva ore inaintea concertului, prima doamna a SUA a parasit Capitala, pentru a merge la Camp David, locul de relaxare al presedintilor americani, scrie NewsIn.

Intrebat in noiembrie 2008 daca i-ar face placere sa il intalneasca pe noul presedinte al SUA si pe sotia acestuia, Paul McCartney a declarat ca spera sa aiba ocazia sa ii cante primei doamne si ca are un "cantecel" pregatit pentru Barak Obama.

Presa a scris in ultimele zile ca fostul membru al legendarului grup The Beatles, Paul McCartney, in varsta de 67 de ani, planuieste un urias turneu de retragere in 2010.

Paul McCartney a facut parte din The Beatles pana la desfiintarea trupei. Impreuna cu John Lennon, el a compus majoritatea hit-urilor grupului si a avut succes si in cariera solo, careia i s-a dedicat de la inceputul anilor '70. Averea artistului britanic este estimata la 800 de milioane de lire sterline.

Potrivit Guinness World Records, McCartney este muzicianul cu cel mai mare succes din istorie, datorita vanzarilor de discuri, numarului de difuzari ale pieselor sale la radio si TV si cover-urilor dupa melodii care ii poarta semnatura.

Melodia "Michelle" face parte din albumul "Rubber soul", al saselea material discografic al The Beatles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.