Astfel, Beckham, in varsta de 34 de ani, va fi filmat jucand fotbal pe o plaja din California. Fotbalistul de la Los Angeles Galaxy a declarat ca este onorat sa ia parte la acest proiect alaturi de Schwarzenegger.
Potrivit unor surse apropiate guvernatorului statului, acesta il considera potrivit pe fotbalist pentru campania de atragerea a turistilor. Mai mult, implicarea lui Beckham in acest proiect intareste ideea ca britanicul ar intentiona sa ramana in SUA, in ciuda zvonurilor cu privire la o revenire la AC Milan, unde fusese imprumutat sezonul trecut, relateaza NewsIn.

Anul trecut, David Beckam a mai jucat in reclame pentru firma de imbracaminte sport Adidas, alaturi de vedetele hip-hop Missy Elliot si Estelle. Fotbalistul si-a imprumutat imaginea si unei campanii de promovare a consumului de lapte, alaturi de Madonna si Muhammad Ali. Cele mai cunoscute campanii publicitare de care si-a legat numele sunt insa cele pentru Pepsi.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.