Cea mai noua pelicula a lui Adam Sandler, tragi-comedia "Funny People", este liderul box office-ului american, cu incasari de 23,4 milioane de dolari in primul week-end de proiectie in cinematografe.
Regizat de Jude Apatow, filmul prezinta povestea unui comic de succes, interpretat de Sandler, care, atunci cand afla ca sufera de o boala incurabila, incearca sa castige prietenia unui tanar artist si sa-l coopteze pe acesta in echipa sa. Pelicula va putea fi vazuta si de spectatorii romani, incepand cu 25 septembrie.

Potrivit NewsIn, care citeaza site-ul hollywood.com, pe locurile urmatore se claseaza "Harry Potter si Printul Semipur", care stationeaza pe doi de saptamana trecuta, acum cu 17,7 milioane de dolari, si liderul week-end-ului trecut, "G-Force", care a ajuns pe a treia pozitie din box office, dupa ce a realizat incasari de 17 milioane de dolari.

"Harry Potter si Printul Semipur" ruleaza in Romania din 22 iulie, in vreme ce "G-Force" va fi lansat pe 4 septembrie.


Funny People Red Band Trailer


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.