Pamantul ofera peisaje diferite: unele colorate, cu elemente perfect imbinate si placute ochilor, altele monotone si bizare. Toate sunt insa impresionante si privite drept adevarate minuni ale naturii, pe toate continetele lumii. Forbestraveler ne prezinta cele mai impresionante peisaje ale lumii.
Wall-Street prezinta o serie dintre cele mai frumoase peisaje din lume:

  • Jokulsarlon din Islanda este o laguna care gazduieste formatiuni de gheata incredibile, atat de curbate incat par sa fi fost valuri inghetate instantanou si apoi finisate pana cand au dobandit un luciu albastru, discret. Totodata, laguna se afla la granita dintre mare si zona cu cei mai mari ghetari ai Europei (foto).
  • Caionul Bryce, Statele Unite. Nu este un canion propriu-zis, ci partea de est a Platoului Paunsaguant. Peisajele uluitoare se caracterizeaza prin nenumarate "sageti" de piatra rosie, cioplite de vant si apa in milioane de ani.
  • Flaming Cliffs, Desertul Gobi, Mongolia. Aceasta zona desertica si fierbinte a fost numita Flaming Cliffs (n.r. stanci in flacari) de catre paleontologul Roy Chapman Andrews, datorita culorii sangerii a stancilor.

Restul articolului il puteti citi aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.