Debbie Rowe este mama celor doi copii mai mari ai megastarului, Prince Michael, in varsta de 12 ani si Paris, 11 ani, in timp ce Prince Michael II, in varsta de sapte ani, este nascut de o mama purtatoare a carei identitate nu a fost dezvaluita.
"In urma acestui acord, copiii lui Michael Jackson vor trai alaturi de bunica lor, Katherine, in varsta de 79 de ani, iar Debbie Rowe va renunta la cererea custodiei si va avea drept de vizita", a anuntat astazi NBC, citeaza NewsIn.

Cele doua canale de televiziune americane mai spun ca Prince Michael si Paris stiu acum ca Rowe este mama lor biologica. Potrivit termenilor acordului, un psihiatru pentru copii ar urma sa ii insoteasca in vizite pentru a-i ajuta sa construiasca o relatie cu mama lor, alaturi de care nu au locuit niciodata.

Debbie Rowe si Katherine Jackson sunt chemate in fata tribunalului din Los Angeles pe 3 august, pentru o audiere la care instanta va trebui sa se pronunte asupra acordului.

"Rowe nu va primi niciun fel de compensatie financiara suplimentara", au mai precizat cei de la NBC, in timp ce postul ABC sustine ca partile, respectiv Debbie Rowe si Katherine Jackson, se asteapta ca justitia sa aprobe acordul.

Pe 19 iunie, instanta i-a acordat mamei lui Michael Jackson custodia provizorie a celor trei copii ai regelui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.