Publicarea rezultatelor, ce urmau initial sa fie anuntate saptamana aceasta, au fost amanate pentru saptamana viitoare, a anuntat Institutul Medico-Legal din Los Angeles, citat de AFP.
Rezultatele sunt foarte asteptate, deoarece ca ar urma sa permita identificarea medicamentelor luate de Michael Jackson inainte de moartea sa, in 25 iunie, la Los Angeles, relateaza NewsIn.

Dependenta regelui muzicii pop de analgezice, sedative si alte somnifere puternice este posibil sa fi stat la originea crizei cardiace care l-a costat viata, la varsta de 50 de ani.

Ed Winter, asistent-sef in cadrul institutului, a precizat ca rezultatele vor fi date publicitatii saptamana viitoare, cand rapoartele toxicologice vor fi complete. Winter a precizat ca aceasta intarziere este provocata de cererea depusa de autoritati pentru accesul la dosarele medicale ale unuia dintre chirurgii esteticieni ai cantaretului, Lawrence Koplin. "Medicul coopereaza", a dat asigurari Winter.

Marti, politia din Los Angeles si agenti federali americani au perchezitionat domiciliul ultimului medic al lui Michael Jackson, la mai putin de o saptamana dupa ce ii perchezitionasera unul dintre cabinete. Medicul Murray se afla in centrul anchetei, dupa ce politia a descoperit la domiciliul artistului sticle cu Propofol, un anestezic foarte puternic, folosit in spitale.

In paralel, Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, a depus o plangere in justitie cu privire la faptul ca este tinuta departe de gestionarea averii acestuia, scrie Los Angeles Times. Mama artistului, in varsta de 70 de ani, ii acuza pe administratorii mostenirii, John Branca si John McClain, ca nu vor sa o informeze despre situatia patrimoniului si despre afacerile fiului sau.

Avocatii sai au cerut justitiei sa le ordone celor doi administratori sa prezinte documentele cerute de Katherine Jackson, in special contractul semnat AEG pentru cele 50 de concenrte pe care megastarul urma sa le sustina la Londra.

Avocatii le reproseaza lui Branca si McClain ca au impus "restrictii nerezonabile" la cererile clientei lor. De partea cealalta, avocatul celor doi administratori, Howard Weitzman, a respins acuzatiile intr-un comunicat si le-a calificat drept inexacte.

Acest dosar va fi dezbatut in 3 august la un tribunal din Los Angeles, in timpul unei audieri, cand judecatori urmeaza sa anunte cine va primi custodia definitiva a celor trei copii ai artistului - Prince Michael, Paris si Prince Michael II.

Starea averii lui Michael Jackson face obiectul a numeroase speculatii. Potrivit Los Angeles Times, cantaretul ar avea o datorie de 400 de milioane de dolari, dar activele sale ar ajunge la 600 de milioane, fara a lua in calcul veniturile generate de intoarcerea albumelor sale in topurile vanzarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.