Actrita Charlize Theron va produce un film despre drepturile femeilor din Orientul Mijlociu, intitulat "Florence of Arabia", in care va detine si rolul principal, anunta revista Variety.
Actrita de origine sud-africana, in varsta de 34 de ani, a achizitionat drepturile de ecranizare asupra romanului "Florence of Arabia", scris de Christopher Buckley, prin intermediul casei sale de productie Denver and Delilah Films. Scenariul filmului va fi scris de Dean Craig.

"Florence of Arabia" va prezenta povestea unei angajate a Departamentului american de stat, care se implica in lupta pentru drepturile femeilor din Orientul Mijlociu dupa ce o prietena a sa, casatorita cu un print arab, este executata.

Charlize Theron a mai lucrat ca producator la filmele "Monster" (realizat in 2003), "East of Havana" (2006), "Sleepwalking" (2008) si "The Burning Plain" (2008).

Actrita a castigat un Oscar, in 2003, pentru rolul din drama "Monster", in care a avut-o partenera pe Christina Ricci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.