O'Neal pregatested debutul emisiunii "Shaq Vs", in cadrul careia va incerca sa ii depaseasca pe colegii sai din diferite domenii sportive. O'Neal a aranjat deja un concurs de inot in care se va intrece cu campionul Michael Phelps, un meci de box contra lui Oscar De La Hoya, dar si unul de tenis impotriva Serenei Williams.
"Draga David Beckham, stiu ca ai auzit despre emisiunea mea 'Shaq Vs'. Oricum, nu vei reusi sa inscrii niciun gol impotriva mea. Te provoc, micutule", este unul dintre mesajele postate de O'Neal pe pagina sa de Twitter, citeaza NewsIn.

"David Beckham. Stiu ca ma auzi. Nu iti fie teama, nu ma face sa te chem. Nu vei reusi sa inscrii vreun gol. Nu ma face sa scriu iar pe Twitter si milioane de oameni sa vada ca ti-e teama de Shaq. Ai face bine sa raspunzi, caine fricos", suna un alt mesaj din partea uriasului. Fotbalistul nu a raspuns deocamdata provocarii.

In varsta de 37 de ani, Shaquille O'Neal este una dintre legendele baschetului american, inca in activitate. Sportivul joaca in prezent la Cleveland Cavaliers, una dintre cele mai valoroase echipe din liga profesionista nord-americana (NBA), si are in palmares patru titluri de campion. O'Neal cocheteaza si cu actoria, cel mai recent rol al sau fiind in parodia horror "Scary Movie 4".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.