Intr-o scrisoare deschisa facuta publica marti, oficialii rusi o roaga pe Madonna sa nu danseze provocator, sa nu se imbrace frivol si sa includa un cantec revolutionar in repertoriu
Reprezentantii Partidului Comunist din Rusia vor ca artista sa se arate demna de orasul in care va canta, leagan al revolutiei bolsevice, relateaza NewsIn.

"Madonna! Tu vei canta in Rusia in Piata Palatului. Trebuie sa iti dai seama de responsabilitatea pe care o ai. Nu trebuie sa dansezi provocator si nici sa porti haine frivole", scriu comunistii din Sankt Petersburg, in scrisoarea deschisa postata pe pagina lor de internet.

Comunistii mai fac apel la Madonna sa includa in repertoriul sau un cantec revolutionar rus sau international, cum ar fi "Marseillaise", pe care sa il interpreteze imbracata cu un maiou raiat si o bereta de marinar pe cap, in timp ce flutura un drapel rosu.

Daca toate aceste recomandari vor fi urmate, comunistii promit sa mearga la concertul Madonnei. O alta conditie ar fi gasirea banilor necesari in vistieria partidului.

La concertul care avea loc in Piata Palatului din Sankt Petersburg sunt asteptati peste 50.000 de spectatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.