Bianca a intrat pe mainile profesionistilor in domeniul frumusetii din Hollywood, Anastasia Soare, Regina Sprancenelor, mobilizand o armata de stilisti pentru reprezentata Romaniei
Astfel, Bianca s-a vazut in postura de a-si astepta randul la un salon de coafura alaturi de actrita Renee Zellweger, sa fie machiata de Laura Mohberg, make-up artist in portofoliul careia sunt incluse machiaje pentru Naomi Campbell, Halle Berry sau Lucy Liu, dar si sa se mentina in forma la o sala de fitness unde se antreneaza staruri precum Cameron Diaz si Jennifer Lopez.

Printre personalitatile din Los Angeles cu care a intrat in contact se numara si celebrul fondator al trustului Playboy, Hugh Hefner

“Este prima calatorie pe care o fac peste ocean si marturisesc ca totul este coplesitor pentru mine. In decurs de cateva zile am intalnit artisti pe care i-am admirat intotdeauna si am vizitat locuri pe care le vazusem doar in filme. De cand am castigat concursul Miss Universe Romania 2009 traiesc ca intr-un vis frumos care sper sa continue in Bahamas, cu ocuparea unui loc cat mai bun, la finala concursului”, a declarat Bianca Elena Constantin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.