Proaspat despartit de modelul Bar Refaeli, Leonardo DiCaprio s-a mutat pentru moment in Londra, unde este mereu inconjurat de femei frumoase care ii dau tarcoale.
Dupa ce s-a intalnit de cateva ori cu actrita Cameron Diaz, sarmantul actor de la Hollywood incearca acum sa-i intre in gratii lui Ashley Robert, blonda de la Pussycat Dolls.

Cei doi au fost vazuti in clubul Whisky Mist din Londra, unde actorul a vrut sa o impresioneze pe frumoasa blonda cu mai multe sticle scumpe de sampanie si tequila.

"Leo avea rezervata o masa in sectiunea VIP si era inconjurat de 20 de fotomodele superbe. Imediat ce Ashley a sosit, Leo a invitat-o la el la masa si desi era inconjurat de o multime de fete frumoase, a avut ochi numai pentru ea. Erau atat de absorbiti unul de celalalt incat ea aproape i se urcase pe genunchi"
, a declarat o sursa pentru The Sun.

Dupa un timp cei doi au parasit clubul in acelasi timp insa pe usi diferite.

Saptamana trecuta “pisicuta blonda” a fost vazuta petrecand cu colega ei Nicole Scherzinger in clubul Soho’s Alto, unde frumoasa bruneta a incercat toata noaptea sa-i gaseasca un partener colegei sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.