La cinci zile dupa ce a fost mistuit de flacari, clubul Bamboo si-a redeschis portile pentru impatimitii de distractii nocturne. Aseara, lumea mondena a Capitalei s-a adunat pe terasa clubului, care nu a suferit mari stricaciuni, si care a fost rapid decorata si adusa la standardele initiale, pentru a admira doua prezentari de moda cu haine semnate Promote si Mango. Zece manechine au defilat in tinute din colectiile de vara ale celor doua firme.

Printre acestea, cea care a strarnit admiratia celor prezenti a fost manechinul Oana Bercaru, blonda apetisanta care a pozat in Playboy, in pictorialul inspirat din Baywatch. Desi discoteca a fost distrusa total, terasa si piscina de la Bamboo arata impecabil. Asa ca patronul Joshua Castellano si PR Managerul Catalin Botezatu nu-si fac griji ca-si vor pierde clientii in vara asta. si spera ca pana vine toamna sa reconstruiasca Bamboo-ul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.