Inregistrari audio si video erotice cu Madonna, de la inceputul anilor '90, si primul contract semnat de legenda muzicii rock Jimi Hendrix, in 1965, sunt scoase la licitatie, online, pe site-ul www.gottahaverockandroll.com, pana pe 5 august, potrivit Reuters.
Contractul semnat de Hendrix pe 1 octombrie 1965, in valoare de un dolar, ar putea atinge, la licitatie, pretul de 250.000 de dolari, relateaza NewsIn, citand Reuters.

Casetele audio contin 17 minute de inregistrari cu mesaje pe care Madonna le-a lasat, in 1992-1993, pe robotul telefonic al lui James Albright, bodyguardul care a devenit apoi iubitul cantaretei. Inregistrarile sunt estimate la 40.000 de dolari.

Caseta video, estimata la 14.000 de dolari, a fost trimisa de cantareata lui Albright si se pare ca include imagini cu Madonna intr-o camera de hotel, in 1993, in perioada in care filma pentru "Dangerous Game". Caseta video este descrisa de reprezentantii casei de licitatii online ca fiind foarte personala si intima. La licitatie mai sunt scoase cateva copii dupa scrisori de dragoste trimise prin fax de Madonna lui James Albright, intre 1992 si 1994, folosind numele de cod "Lola Montez".

Printre cele 450 de obiecte scoase la lictatie pe site-ul www.gottahaverockandroll.com se mai numara versuri scrise de Bob Dylan in 1962, in timp ce lucra la ''A Hard Rain's a-Gonna Fall'', o jacheta purtata de John Lennon si robotul T-800 folosit in cateva secvente din filmul de actiune "Terminator: Judgment Day", estimat la 200.000 de dolari.

Directorul exectutiv al casei de licitatii online, Peter Siegel, a declarat ca se asteapta sa obtina preturi bune pentru obiectele scoase la vanzare, in ciuda recesiunii. Cateva dintre cele 450 de obiecte sunt expuse intr-un magazin Gotta Have It din New York.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.