In Romania, anuntul facut de Adrian Mutu, conform caruia se insoara cu frumoasa Consuelo, a fost privit cu suspiciune, multa lume banuind o operatiune de spalare a imaginii acestuia. in schimb, in Republica Dominicana, tara natala a iubitei fotbalistului, bomba care a zguduit presa romaneasca a trecut neobservata.

Familia Consuelei se pregateste de nunta si asteapta cu nerabdare sa-l cunoasca pe viitorul ginere. De cateva minute incerc sa-i explic secretarei lui Leo Matos, tatal Consuelei, ca sunt o ziarista din Romania si ca doresc sa discut cu "senor presidente". Reusim sa depasim momentul "Romania" - "stiti, o tara din Europa de Est" etc. etc. - abia cand ii explic secretarei ca subiectul interesului meu este "la hija del senor Leo Matos" (fiica domnului Leo Matos). Secretara imi face legatura aproape instantaneu.

Leo Matos raspunde calm si apasat, desi cred ca e obisnuit mai degraba sa fie intrebat de ziaristi despre chestiuni financiare (e general manager la "Banco Nacional de la Vivienda y la Construccion"), de educatie (a fost ministru al invatamantului timp de patru ani) sau care tin de politica externa (a fost ambasador al Republicii Dominicane in Italia si in Taiwan). Da, fiica lui i-a povestit in urma cu cateva saptamani despre iubitul ei, fotbalistul Adrian Mutu. Nu a apucat sa-l cunoasca, insa saptamana viitoare ii asteapta pe amandoi acasa, Consuelo dorind sa-si prezinte alesul intregii familii.

Ma ofer sa-i trimit o fotografie cu Adrian Mutu, atunci cand imi spune ca nu se prea pricepe la fotbal (Leo Matos este de 15 ani presedintele Ligii de Baseball), asa, doar ca sa-si vada ginerele, sa nu fie luat chiar prin surprindere. Nu e nevoie, imi raspunde amuzat, l-a cautat pe Internet si i-a putut vedea si poza si biografia. Dar de nunta stie ceva? "Da, sigur, are loc in august", imi raspunde el imediat. Nuanteaza doar atunci cand isi da seama ca m-a luat prin surprindere: "Cel putin asa stiu eu".

Mutu a mai fost casatorit si are un copil - informatiile acestea le-a aflat? Nu, nu a apucat sa discute pe larg cu Consuelo, imi raspunde el, asteapta ziua cand fiica sa si Adrian il vor vizita. Aduc vorba de problema fotbalistului cu drogurile. Nu stia nici de ea. "stiti, Romania e atat de departe de noi", imi spune parca incercand sa-mi explice de ce nu e la curent cu cancanurile care tin prima pagina a presei dambovitene.

Consuelo e ministru-consilier in cadrul Ambasadei Republicii Dominicane la Roma, stie sase limbi straine si... nu stiu, parca Mutu nu se potriveste "in peisaj". il intreb ce simte la gandul ca fiica lui se casatoreste cu un fotbalist, fie el si supranumit "Briliantul". Leo Matos nu pune insa problema asa. Are incredere in alegerea fiicei sale si daca aceasta e fericita, atunci el ca tata nu poate fi decat linistit.

Mutu este asteptat astazi in Romania cu iubita, Alexandra Dinu pleaca

In timp ce Adrian Mutu e asteptat sa vina azi in tara cu proaspata logodnica, fosta lui sotie, Alexandra (foto mic), se pregateste sa paraseasca Romania, dupa o sedere de o saptamana. Ea a venit impreuna cu Mario sa perfecteze un nou contract de colaborare si spune ca totodata a profitat de ocazie pentru a-si vedea rudele si prietenii din Romania. Alexandra avea programata plecarea spre Milano ieri, adica exact cu o zi inainte de venirea anuntata a lui Adrian cu Consuelo Matos. Ea a refuzat orice comentariu cu privire la Adrian, spunand ca fostul sot e un capitol inchis.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.