Mare iubitoare de animale, Oana Zavoranu a decis sa scoata din buzunar 140 de euro pentru a cumpara ca animal de companie o capra pitica.
Vedetei i-a venit aceasta idee dupa ce a stat de vorba cu un timisorean care creste astfel de animale. "Stiam ca exista cai pitici care nu cresc mai mari decat un catel si imi doresc de mult sa imi iau dar nu gasesc. De mini-capre nu am auzit pana acum. Imi plac mult animalutele si imi voi cumpara si eu o caprita. Am suficient loc in curte sa poata zburda in voie”, a marturisit Oana pentru Ring.

Crescatorul, Dan Dumitru, a explicat ca aceste capre nu sunt modificate genetic, ci este vorba de o rasa descoperita in Africa si adusa in Europa in anii '50. "Nu cresc mai mult de 40 de centimetri si sunt animale de companie foarte usor de intretinut. Pot fi plimbate in lesa, pentru ca sunt foarte cuminti. Nu au nevoie de mult spatiu si nu trebuie mulse pentru ca nu produc lapte decat dupa ce au fatat", a mai spus timisoreanul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.