Inarmati cu echipamente de ultima generatie, rozatoarele Darwin, Juarez si Blaster, o cartita pe nume Speckles si o musca pe nume Mooch formeaza echipa de elita a FBI-ului, cunoscuta sub numele de G-Force.
Dupa succesul inregistrat cu filmul de animatie "Up", Disney este pe val cu noul lider al box-office-ului american G-Force. Proiectul a inregistrat incasari de 32,1 milioane de dolari in primul week-end de proiectie in cinematografe, potrivit hollywood.com.

Povestea urmareste peripetiile rozatoarelor - agenti secreti, special antrenati de catre guvernul SUA. Misiunea porcusorilor de guineea este de a opri planul diabolic al unui miliardar fara scrupule, care incearca sa cucereasca lumea implantand cipuri in randul populatiei.

Printre vocile imprumutate se numara cea a lui Nicholas Cage sau Penelope Cruz.




Cea mai noua productie a studiourilor Disney va fi lansata in Romania pe 4 septembrie.

Urmatoarele locuri sunt ocupate de liderul saptamanii trecute, "Harry Potter si Printul Semipur", cu incasari de 30 milioane de dolari, si comedia romantica "The Ugly Truth", care a totalizat 27 de milioane de dolari in weekendul de debut.

"Harry Potter si Printul Semipur" ruleaza in Romania din 22 iulie, in vreme ce "The Ugly Truth" va fi lansat tot pe 4 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.