Faptul ca Nicole Scherzinger este mereu in centrul atentiei creeaza tensiuni intre membrele grupului Pussycat Dolls.
Pisicuta Melody Thornton e nemultumita de faptul ca piesa "Jay-Hoh" a fost promovata sub titulatura "The Pussycat Dolls featuring Nicole Scherzinger". "E o greseala sa crezi ca noi doar ne fataim si suntem fericite sa fim in grup", a declarat Melody, potrivit Singersroom.com.

Nici Kimberly Wyatt nu este incantata de actuala situatie si spune ca fetele si managerii formatiei nu sunt tot timpul pe aceeasi lungime de unda.

"Este adevarat ca intotdeauna atentia a fost indreptata asupra lui Nicole, ceea ce e greu de suportat cateodata", a spus Kimberly, potrivit The Sun.

"Acest grup a fost creat cu o fundatie, au stiut exact ce vor si s-au concentrat asupra lui Nicole. In fiecare concert sau videoclip pe care l-am realizat, Nicole a fost sub lumina reflectoarelor. Nu am aparut in clipuri cat as fi dorit si nu sunt asa de cunoscuta pe cat speram, ceea ce este valabil si pentru restul fetelor din grup", a precizat cantareata.

"Nu prea pot sa iau nicio decizie, sunt in grup dar nu pot sa-mi exprim opinia. Pana la urma, Pussycat Dolls este o afacere si sunt multi sefi care conduc grupul"
, a mai spus Kimberly.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.