Prince Michael, fiul cel mare al megastarului, si-a privit tatal cum moare in timp ce doctorul sau incerca sa-l resusciteze.
Doctorul Steven Hoefflin, prieten apropiat al familiei Jackson si fost medic al cantaretului, a declarat ca Dr. Conrad Murray l-a lasat pe Prince, in varsta de 12 ani, sa priveasca scenele oribile de resuscitare pentru a avea un martor care sa constate ca a facut tot posibilul sa-l salveze pe artist, scrie The Sun.

Dr Hoefflin, care l-a tratat pe Michael timp de 25 de ani, a spus ca baiatul a fost ingrozit si traumatizat dupa ce a fost nevoit sa asiste la ultimele clipe din viata tatalui sau.

Medicii de la spitalul UCLA din Los Angeles au constatat ca Michael Jackson era mort de aproape doua ore in momentul in care a fost adus la spital.

Dr. Hoefflin, in varsta de 63 de ani, este de parere ca megastarul a suferit un atac de cord dupa ce i s-a administrat Propofol, un sedativ care i-l administra Dr. Murray in fiecare seara prin perfuzie.

“Daca nu stii nimic despre acest medicament, care trebuie administrat cu grija de catre un anestezist bine pregatit, poate deveni periculos. Eu cred ca Dr. Murray a adormit in timp ce perfuzia cu Propofol nu se terminase.”

"Mi s-a spus de catre familie si am inteles din discutiile cu copiii, ca in noaptea in care Michael a murit, Dr. Murray l-a pus pe Prince Michael sa intre in dormitor ca sa-l vada in timp ce efectua resuscitarea. Familia mi-a spus ca ca doctorul Murray s-a asigurat ca Prince Michael intelege manevrele de resuscitare si ca ele sunt aplicate corect de catre medic. In opinia mea, Dr. Murray a stiut ca Michael era deja mort si cred ca acesta este motivul pentru care nu l-a mutat din pat pe o suprafata mai tare pentru a efectua resuscitarea. A fost ingrozitor si foarte traumatizant pentru Prince Michael. Katherine si ceilalti din familie sunt dezgustati de cele intamplate",
a declarat Hoefflin.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.