Melodiile cantaretei Amy Winehouse, cunoscuta pentru imaginea ei rebela, se regasesc pe iPod-ul premierului Marii Britanii, Gordon Brown, alaturi de piese Beatles si lucrari compuse de Bach si Beethoven.
In timpul unui popas in Tara Galilor, la Cardiff, Brown a fost intrebat de mai multi tineri ce muzica are pe iPod si a marturisit ca a ajuns sa asculte Amy Winehouse la indemnul copiilor sai. "Copiilor mei le place foarte mult Amy Winehouse. Ei mi-au spus sa imi pun pe iPod piesele cantaretei britanice", a raspuns premierul, fara sa explice insa cum si-au format gusturile muzicale cei doi copii ai sai, care au doar trei si, respectiv, cinci ani, scrie NewsIn.

Premierul britanic a mai spus ca are pe iPod si piese noi interpretate de irlandezii de la U2.

Brown s-a compromis in fata presei, in urma cu cativa ani, in privinta preferintei sale pentru muzica pop. El a fost citat, in 2006, spunand ca ii place muzica formatiei Arctic Monkeys, care "chiar te trezeste dimineata", insa, intrebat care este piesa lui preferata cantata de aceasta, nu a stiut sa numeasca nicio melodie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.