Noul film "Alice in tara minunilor", cu Johnny Depp in rolul Palarierului Nebun, va avea premiera romaneasca pe 5 martie 2010, in aceeasi zi cu cea din SUA, informeaza Internet Movie Data Base.
Inspirata de cartea lui Lewis Caroll, pelicula este regizata de cunoscutul Tim Burton si se afla, in acest moment, in faza de post-productie.

Johnny Depp este actorul favorit al lui Burton, cei doi colaborand anterior la filme de succes precum "Edward, Omul-foarfeca", "Ed Wood", "Legenda calaretului fara cap", "Charlie si fabrica de ciocolata" si "Sweeney Todd", scrie NewsIn.

In rolul Alice va aparea tanara australianca Mia Wasikowska, alaturi de consacratii Helena Bonham Carter, Alan Rickman si veteranul Cristopher Lee.

Prima tara in care va rula "Alice in tara minunilor" este insa Rusia, unde filmul va putea fi vazut din 4 martie 2010.

Cartea lui Lewis Caroll a inspirat, pana in prezent, numeroase filme de lungmetraj si de televiziune, precum si un desen animat, realizat in 1951.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.