Dupa ce timp de sase luni, printesa Brianna Caradja a lucrat pe degeaba pentru Radio Purple, un post on-line, destinat in special homosexualilor si lesbienelor, prietenia dintre ea si minoritatile sexuale se clatina.
Buna prietena a comunitatii gay din Romania, excentrica printesa a facut voluntariat la postul de radio Purple, acolo unde, cinci zile pe saptamana, realiza emisiunea "Purple Line". Si cum criza ne-a atins pe toti, postul TV on-line, postul de radio si chiar clubul Purple s-au inchis.

"Nici nu ma asteptam la asa ceva, pentru ca pregatisem o emisiune-surpriza, ce ar fi trebuit sa celebreze sase luni de la lansare postului. Pe mine ma deranjeaza nerespectarea cuvantului dat si de aceea voi apela la avocatii mei pentru recuperarea banilor. Suma de aproximativ 5.000 de lei reprezinta drepturile mele de imagine si n-o sa ma fac ca ploua. Am pus mult suflet in acest proiect, dar am facut-o pentru ascultatorii mei", a declarat Brianna pentru Click.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.