Daca pe unii dintre noi ne-a prins criza ca intr-o panza de paianjen, unele vedete fac risipa, cumparand masini de lux la preturi exorbitante.
Una dintre aceste vedete este "justitiarul" Luis Lazarus, care nu regreta niciun cent din cei 200.000 de euro pe care i-a dat pe un superb model Bentley Continental GT, de culoare argintie, scrie Click.

De asemenea, printre cei care se bat in "fite pe patru roti" se numara si Andreea Banica, posesoarea unui Chervolet Corvet de peste 80.000 de euro.

Si miliardarul Elan Schwartzenberg se poate lauda cu noua sa achizitie, un Ferrari Scaglieti 612 negru, care costa aproximativ 150.000 de euro.

La un an dupa ce si-a vandut fosta masina, un Lamborghini Gallardo de culoare galbena, Adi de la Valcea si-a cumparat tot un Gallardo, dar negru. Chiar daca in catalog acest bolid ajunge la 200.000 de euro, Adi nu a scos din buzunar decat 100.000 de euro pentru ca a cumparat-o de la un prieten.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.