Solistul trupei spune ca, prin intermediul cantecului, trupa isi exprima revolta cu privire la femeile orientate spre materialism.
"Presupun ca e foarte greu sa fii pusti in Romania de azi, sa te indragostesti de o fata si, cand ajungi la usa ei, sa te intrebe: 'Ia sa vedem, pe tine portofelul te face cu 10 cm mai inalt?'. Sub aparenta frumusetii exista o multime de fete orientate doar spre materialism. Farmece personale au, altceva ce le mai trebuie? Si se intampla asa pentru ca exista o piata, exista cumparatori, iar 'domeniul' e in plina dezvoltare. Imi pare rau de tinerii care vad in aceste fete mai mult decat sunt ele, de fapt”, a declarat cantaretul pentru Gandul.

Chirila se declara nostalgic in fata idilelor de pe vremea lui: “Cand eram noi studenti, in Romania nu era atat rafinament al distractiei. In Bucuresti erau vreo 10 cluburi mari si late, plus discoteci, in care curvele erau bine puse deoparte. Acum nu mai deosebesti curvele de restul fetelor, poti sa ai surprize".


Cititi mai multe in Gandul




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.