Cunscutul actor american Stephen Baldwin a cerut autoritatilor din SUA sa fie declarat falimentar, bunurile sale urmand astfel sa fie evaluate, iar din vanzarea lor sa ii fie platite datoriile de 2,3 milioane de dolari, informeaza Reuters.
Actorul in varsta de 43 de ani a invocat capitolul 11 din Legea falimentului, cerand protectie deoarece are datorii de peste 2,3 milioane de dolari, informeaza NewsIn.

Stephen Baldwin detine o proprietate in New York in valoare de 1,1 miloane de dolari, potrivit documentului inaintat de el autoritatilor.

Baldwin datoreaza 1,2 milioane dolari pentru doua ipoteci asupra proprietatii sale din New York si peste un milion de dolari in taxe si un card de credit. Contactat de presa, avocatul Baldwin nu a vrut sa comenteze.

Stephen Baldwin face parte din celebrul "clan" Baldwin, alaturi de fratii sai Alec, William si Daniel. Printre cele mai importante filme in care a jucat se numara "Suspecti de serviciu", premiat cu doua Oscaruri in 1996, si "O fata, doi baieti, trei posibilitati".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.