Cameron este curtata de nume grele de la Hollywood, care se inghesuie sa obtina o intalnire romantica cu simpatica actrita. Doar doi dintre ei au avut insa parte de acest privilegiu: Leonardo Di Caprio si Jude Law, care s-au intalnit cu Cameron in secret saptamana trecuta. Oare actrita incearca sa aleaga intre cei doi?
Leonardo este din nou singur dupa ce s-a despartit de modelul Bar Refaeli si locuieste in prezent in Londra, pentru filmarile unui nou proiect. Cameron s-a aratat interesata de acest aspect, astfel ca cei doi s-au intalnit de mai multe ori in ultima vreme, chiar si la locuinta actorului, scrie Libertatea.

De cealalta parte, Jude este de asemenea singur si are avantajul de a fi bun prieten cu Cameron, de cand au filmat impreuna la pelicula "The Holiday". Apropiatii spun insa ca situatia s-a schimbat intre cei doi: mai nou, Jude a inceput sa flirteze cu Cameron, care se pare ca a intrat in joc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.