In ciuda ultimelor zvonuri, potrivit carora celebru cuplu de la Hollywood incearca din rasputeri sa readuca relatia lor pe drumul cel bun, Brad pare atat de disperat sa scape de Angelina incat vrea sa-si cumpere o casa in padure.
Potrivit ShowbizSpy, Brad dorea sa cumpere aceasta proprietate, care se afla in Big Sur, California, inca de pe vremea cand era casatorit cu Jennifer Aniston, insa momentele tensionate alaturi de Angelina l-au facut sa o doreasca si mai mult.

"Este incantat de ideea de a avea o casa intr-un loc retras…Angelinei nu ii place zona Big Sur. E prea linistita pentru gustul ei si casa este prea mica pentru ea si copii lor", a declarat o sursa apropiata cuplului.

Potrivit aceleiasi surse, Angelina este de acord cu decizia iubitului ei si spera ca aceasta izolare sa-l faca pe Brad sa-i fie dor de ea si de ce au impreuna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.