Faptul ca sunt dezinvolti si se descurca sa vorbeasca fara sa citeasca dupa prompter, prezentatorii tv isi rotunjeac veniturile si din spectacole.
Potrivit unui top cu cele mai bine platite vedetele din spectacole, realizat de cotidianul Click, cel mai cautat “one man show” este Catalin Maruta care castiga pentru trei ore 2.000 de euro pentru a anima publicul.

Si Razvan si Danii de la Antena 1 “isi suplimenteaza veniturile oferindu-si serviciile de gazde, atat pentru spectacole cat si la petreceri private, castigand aproximativ 1.200 de euro pe doua ore.”

In top il mai regasim si pe Dan Negru, care a avut ocazia sa prezinte importante festivaluri din tara, precum Mamaia sau Calatis. “Click! a aflat ca el va fi prezentatorul galei „Romanian TOP Hits”, ce se va desfasura luna viitoare, la Bacau, Negru fiind remunerat cu fabuloasa suma de 5.000 de euro pentru 10 ore de munca.”

Click aici pentru restul topului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.