Controversatul dermatolog, Arndold Klein, a marturisit prietenilor apropiati ca el este tatal biologic al celor doi copii ai lui Michael Jackson, Prince Michael si Paris, si vrea sa lupte pentru custodia lor.
Daca pana acum Klein, homosexual declarat, a evitat mereu intrebarile presei referitoare la cine este tatal biologic al celor doi copii, acum insa, doctorul milionar in varsta de 64 de ani, le-a spus prietenilor ca el este tatal biologic al copiilor si se pregateste sa obtina custodia lor, relateaza The Mirror.

Klein, cunoscut de micuti drept "unchiul Arnie", a depus deja un formular de custodie la Curtea Suprema de Justitie din Los Angelese, lucru ce arunca in haos tot procesul care pana acum era disputat de Debbie Rowe, mama copiilor si Katherine Jackson, bunica lor.

"Arnie este hotarat sa lupte pentru custodia lui Prince Michael si Paris. A spus ca poate sa dovedeasca ca el si Debbie sunt adevaratii parinti ai micutilor", a declarat o sursa apropiata dermatologului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.