Compania Sony, care detine drepturile asupra muzicii lui Michael Jackson, va realiza un film documentar despre regele muzicii pop, folosind 80 de ore de imagini de la repetitiile megastarului pentru seria de concerte pe care trebuia sa le sustina la Londra, potrivit Entertainment Weekly.
Chiar daca detine drepturile pentru muzica lui Michael Jackson, Sony va trebui sa plateasca aproximativ 50 de milioane de dolari pentru a putea folosi imaginile cu pricina, care sunt detinute de compania AEG Entertainment, promoterul seriei de concerte de la Londra, informeaza NewsIn.

Filmul, care ar putea fi lansat in toamna acestui an, va include si cateva videoclipuri filmate special pentru a fi folosite in cadrul turneului londonez "This Is It", printre care si o versiune inedita a "Thriller", care urma sa fie proiectata in versiune 3D la concerte.

Reizorul Kenny Ortega, care s-a ocupat de organizarea concertelor de revenire si de filmarea repetitiilor, este cel care va regiza documentarul produs de Sony Pictures.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.