Monica Columbeanu nu a rezistat mai mult de trei saptamani fara sa-l vada pe Voicu, soferul-manechin, si a fugit la mare unde s-au revazut.
Dupa ce a participat la un botez, unde impreuna cu Iri au fost nasi, Moni si-a luat soferul si o prietena si au dat o fuga pana la Mamaia. In jur de ora 00:30, cei trei si-au facut aparitia in clubul Bamboo unde se afla si Voicu, alaturi de Catalin Botezatu, relateaza Click.

Imbracata intr-o rochie mini si cu pantofi cu tocuri extrem de inalte, Moni nu a putut renunta la aerul de superioritate si la inceput l-a ignorat pe fostul ei angajat. Doamna Columbeanu a prins mai mult curaj pe ringul de dans, unde, impinsa de ritmul muzicii, a inceput sa flirteze de la distanta cu sexy-soferul. Spre dimineata, spiritele s-au incins si Moni s-a apropiat de Voicu, cu care a dansat timp de cateva minute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.