Cel mai nou film cu Meryl Streep, intitulat "Julia & Julie", va fi lansat pe 7 august in SUA, urmand sa ruleze in salile din Romania incepand cu 16 octombrie, potrivit Internet Movie Data Base.
Potrivit NewsIn, pelicula, o drama inspirata de volume biografice semnate de Julia Child, este o calatorie in vietile a doua femei, care ajung sa se intersecteze datorita unei carti de bucate. Practic, una dintre cele doua femei, epuizata de rutina cotidiana, isi propune sa gateasca toate retelele din cartea scrisa de cealalta, in urma cu mai bine de patru decenii.

Alaturi de Streep, in film mai joaca Stanley Tucci si Andy Adams, cu care a lucrat si anul trecut la "Doubt", productie nominalizata de cinci ori la Oscar.

Scenariul si regia peliculei sunt semnate de Nora Ephron, care si-a mai legat numele de filme ca "You've Got Mail", "Michael", "Sleepless in Seattle" si "When Harry Met Sally".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.