Celebritatile petrec mai mult timp in calatorii decat oamenii de afaceri. Asadar, daca analizam hotelurile pe care le aleg, putem descoperi locatii extraordinare.
Yourmoney prezinta cele mai cunoscute oaze de liniste ale celebritatilor, descoperite de Forbes.com.

  • Hotelul Phoenix, San Francisco

Situat in centrul orasului San Francisco, Hotelul Phoenix este locul preferat de odihna al celor de la Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers, Psychedelic Furs si multe alte celebritati. Hotelul este in imediata apropiere a majoritatii cluburilor sau a salilor in care se tin concerte, dar si a unuia dintre cele mai animate cartiere ale orasului, Tenderloin.

  • The Chateau Marmont, Los Angeles

De decenii, Chateau Marmont ofera oaspetilor sai o atmosfera calma in mijlocul agitatiei de la Hollywood, ceea ce l-a transformat in unul dintre refugiile preferate ale vedetelor. Printre numele celebre se numara Greta Garbo si Howard Hughes, Jim Morrison si Hunter S. Thompson, dar si Lindsey Lohan sau Britney Spears, incercand sa se ascunda de presa.


Mai multe astfel de hoteluri gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.