Chiar daca este foarte ocupata cu promovarea noul ei album, "She Wolf", frumoasa columbianca se gandeste sa devina mamica.
"Vreau foarte mult sa nasc. Sunt foarte pregatita. Vreau sa am burta mare si sa ma plimb peste tot cu burta mea mare", a spus cantareata care a mentionat ca acum nu este chiar momentul potrivit sa aduca un copil pe lume cand are atatea proioecte de dus la bun sfarsit.

"Acum nu pot sa aduc un copil pe lume in mijlocul atator proiecte care le am. Poate dupa turneul de la anul, cine stie?"
, a continuat Shakira.

In ceea ce priveste noul album, care se pregateste sa iasa pe piata in luna octombrie, Shakira a luat exemplu de la colega ei Beyonce, si si-a ales si ea un alter ego “She Wolf”.

“She Wolf este mai mult ca partea primitiva din tine, care te ajuta sa te ierti pe tine insuti atunci cand <o dai in bara>… spui <nu am fost eu, a fost animalul din mine>”.

De-a lungul carierei, Shakira a castigat doua premii Grammy si a scos pe piata cinci albume de studio, ultimul, aparut in 2005, fiind intitulat „Oral Fixation”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.