Cum i s-a dus vestea ca ar avea gusturi bune la femei, datorita nevestei pe care o detine, CRBL a fost invitat la ProFM pentru a-l ajuta pe Claudiu Sara sa isi aleaga o partenera pentru Mallorca.
CRBL nu a venit cu mana goala la emisiunea “Vara lu’ Sara”, difuzata pe ProFM si MTV. A venit cu mana...tatuata: “Mi-am mai facut un tatuaj nou. Am sapte pana in prezent.”, a spus el.

Chiar daca are corpul plin de desene de diferite marimi si forme, cantaretul spune ca nu se va opri aici.

De la discutii despre tatuaje Claudiu Sara a facut trecerea rapid la subiectul sau preferat: femeile. Se pare ca CRBL se bucura ca a scapat de viata de burlac: “E greu cu femeile in ziua de azi. E greu sa mai gasesti o femeie asa, pentru tine, pentru sufletul tau. Mai intai dai de ambalaj, iti lucesc ochii, si cand ajungi sa stai de vorba cu ea s-a cam dus totul.”, a marturisit el, fericit ca a gasit-o pe Elena, sotia lui.

De 3 saptamani, DJ-ul ProFM cheama fetele frumoase pe www.profm.ro pentru a se inscrie in concursul verii, organizat de ProFM si MTV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.