Actorul american Robert Redford, in varsta de 71 de ani, s-a casatorit logodnica sa de 51 de ani, Sibylle Szaggars
Cei doi si-au jurat credinta vesnica weekend-ul trecut in Germania, la Hamburg, in cadrul unei ceremonii simple in fata a 30 de prieteni si membrii ai familiei. Cuplul mai pregateste o petrecere in luna septembrie, in Mexic, scrie Female First.

Robert Redford si Sibylle Szaggars sunt impreuna in 1996. De la sfarsitul anilor '90, cei doi locuiesc impreuna in ferma actorului din statul american Utah. In martie 2008, cei doi s-au logodit, iar Redford a anuntat atunci ca se va casatori pentru a doua oara, relateaza NewsIn.

Sibylle Szaggars, in varsta de 51 de ani, este o cunoscuta artista plastica, lucrarile sale fiind expuse de-a lungul timpului in Marea Britanie, Germania si SUA.

Robert a mai fost casatorit timp de 27 de ani cu Lola Redford, cu care a avut patru copii, Jamie, in varsta de 46 de ani, Shauna, 48 de ani, Amy, 38 de ani, si Scot care a murit la o varsta frageda.





Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.