Actrita americana Renee Zellweger se pregateste sa intre din nou in pielea personajului Bridget Jones, editorialista devenita jurnalista de televiziune.
Filmarile la cea de-a treia parte din seria Bridget Jones vor incepe spre sfarsitul anului 2010 iar scenariul va avea la baza artiolele pe care Helen Fielding, autoarea romanelor care au inspirat si primele doua parti, le-a scris pentru ziarul The Independent in 2005, in care eroina Bridget Jones, trecuta de 40 de ani, incepe sa isi doreasca un copil, informeaza accesshollywood.com.

Primele doua parti au avut un succes enorm, astfel “Bridget Jones’s Diary,” a avut incasari de 282 milioane de dolari, dupa lansarea lui pe marile ecrane, in 2001 iar continuarea din 2004, “Bridget Jones: The Edge Of Reason”, a obtinut incasari de 262 de milioane.

Pentru cea de-a treia parte din seria “Bridget Jones Diary”, actrita trebuie sa se ingrase din nou cu peste 10 kilograme, lucru care a ingrijorat-o foarte mult si nu de mult declara ca nu stie daca va mai putea sa treaca inca o data prin procesele de ingrasare si slabire rapida.

Pentru prima parte a seriei actrita s-a ingrasat 13 kilograme, iar pentru cea de-a doua a luat in greutate zece kilograme.

Actrita Renee Zellweger, in varsta de 40 de ani, are in palmares un Oscar, un Glob de Aur si un premiu Bafta, toate acordate pentru filmul „Cold Mountain”, iar peliculele „Chicago” si „Sora Betty” i-au mai adus alte doua Globuri de Aur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.