Trupul lui Michael Jackson, care a fost tinut pana de curand intr-un cavou din parcul memorial Forest Lawn, a fost mutat in subsolul cladirii principale a cimitirului, de teama fanilor care au incercat sa ajunga la el, scrie cotidianul britanic The Guardian.
Ingrijorata ca fanii ar putea incerca sa intre in cavou, familia Jackson a luat decizia de a pastra sicriul aurit cu trupul megastarului in subsol, pana la stabilirea unui loc de veci final, relateaza NewsIn.

Desi fratii lui Michael Jackson au spus, in repetate randuri, ca locul cel mai potrivit pentru inmormantare este Neverland, mama artistului, Katherine, sustine contrariul, pe motiv ca fiul sau nu mai agrea ferma din centrul Californiei dupa raidul politiei din 2003.

Sicriul aurit cu trupul lui Michael Jackson a fost vazut in public la ceremonia omagiala organizata in memoria cantaretului pe 7 iulie, la Staples Center din Los Angeles. Sicriul a fost luat de la ceremonie cu un dric, iar familia spera ca destinatia acestuia sa fie tinuta secreta. Desi elicopterele televiziunilor au pierdut vehiculul in trafic, se pare ca, in cele din urma, acesta a fost dus la Forest Lawn, intr-o cripta care ii apartine lui Berry Gordy, casei de discuri Motown. Interesul fanilor a fortat familia si autoritatile sa mute corpul intr-o cripta mai sigura, sub cladirea principala a cimitirului.

In aceste zile au aparut detalii despre hainele cu care va fi imbracat Michael in momentul inmormantarii. Printre hainele alese de sora cantaretului, La Toya, se numara doua manusi negre, pantaloni negri cu margele de aceeasi culoare, o jacheta alba brodata cu perle si cu heruvimi imprimati in relief si o curea de aur supradimensionata. In plus, in sicriu va fi pusa si o manusa alba.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.