Actrita britanica Elizabeth Taylor, in varsta de 77 de ani, se trateaza de epuizare si stres la o clinica privata din Los Angeles, unde incearca sa se impace cu gandul decesului bunului sau prieten Michael Jackson, potrivit presei britanice.
Elizabeth Taylor, care sta in scaun cu rotile si se lupta de mult timp cu mai multe probleme de sanatate, planuia sa mearga la concertele de revenire ale lui Michael Jackson.

"Elizabeth si Michael erau devotati unul altuia. Cand a aflat ca acesta a murit, a inceput sa tipe", a declarat pentru cotidianul The Sun Cindy Adams, o prietena a actritei.

Cindy Adams a mai spus ca actritei i s-a interzis sa vina la inmormantare, din cauza unor divergente cu familia Jackson. "I-au interzis accesul la inmormantare si au eliminat-o din cauza ca era prietena lui Michael, si nu a lor", a explicat Adams, potrivit NewsIn.

Elisabeth Taylor nu a participat la ceremonia de omagiere care a avut loc pe 7 iulie, la Staples Center din Los Angeles. Actrita a anuntat, cu o zi inaintea ceremoniei, intr-un mesaj pe Twitter, ca a fost rugata sa vorbeasca la ceremonie, insa ca nu va participa.

"Nu pot sa iau parte la aceasta manifestare publica. Il iubesc prea mult. Si nu pot garanta ca as fi suficient de coerenta incat sa scot macar un cuvant. Nu cred ca Michael ar fi vrut ca eu sa imi impartasesc durerea cu milioane de alte persoane. Ceea ce simt este intre noi, nu un eveniment public",
a scris aceasta.

Prietenia actritei cu Michael Jackson era veche de zeci de ani, Taylor fiind unul dintre putinii sustinatori ai cantaretului in timpul procesului din 2005 cand a fost acuzat de molestarea unui copil. Resedinta Neverland a lui Jackson a gazduit, in 1991, petrecerea prilejuita de casatoria actritei cu Larry Fortensky. In 1997, Michael Jackson i-a dedicat lui Elizabeth Taylor o piesa "'Elizabeth, I Love You", cu ocazia celei de-a 65-a aniversari a acesteia.

Vedeta muzicii pop Michael Jackson, care a cunoscut consacrarea inca din copilarie si a marcat pentru zeci de ani lumea dansului cu ritmul sau exuberant, a murit pe 25 iunie, la varsta de 50 de ani, dupa ce a suferit un stop cardiac. Moartea s-a produs in perioada in care se pregatea pentru seria de concerte pe care urma sa le sustina la Londra, incepand cu 13 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.